Follow:
Lifestyle

De boeken die ik deze zomer nog lezen wil

zomer boeken wishlist

FreeImages.com/ Gisele Jaquenod

Op het moment dat dit artikel online komt, hoef ik nog maar 1 ochtend te werken voordat mijn vakantie begint. En wat is het dan heerlijk om lekker op het balkon in de zon te zitten met een goed boek! Ik heb alvast een lijstje gemaakt met boeken die ik deze vakantie/zomer nog graag wil lezen. Want op vakantie neem ik voor het eerst een e-reader mee, dus dan is het geen probleem om meerdere ‘boeken’ mee te nemen. Ben je benieuwd naar de boeken die ik nog wel lezen, lees dan deze zomer boeken wishlist.


 
Zomer boeken wishlist A
On The Other Side – Carrie Hope Fletcher
Ik kijk al jaren naar de video’s van Itswaypastmybedtime, a.k.a. Carrie Hope Fletcher. Deze Youtuber/blogger/schrijfter/musicalster heeft nu haar tweede boek gelanceerd, On The Other Side. Ik ben vooral nieuwsgierig naar het boek omdat zij het geschreven heeft en ik kan niet wachten om hier tijdens mijn vakantie in te lezen.
 
 
zomer boeken wishlist B
Looking For Alaska – John Green
Omdat ik ‘The Fault In Our Stars’ zo mooi vond, wilde ik meer boeken lezen van John Green. Het is een geweldige schrijver en ik denk dat ik ook erg van dit boek ga genieten. Ik lees op het moment niet zo veel ‘Young Adult’ boeken meer, maar voor John Green maak ik een uitzondering. Als dit net zo’n episch verhaal is als The Fault In Our Stars, dan weet ik zeker dat ik er met veel plezier in ga lezen.
 
 
Zomer boeken wishlist C
Always With Love – Giovanna Fletcher
Giovanna, schoonzus van Carrie Hope Fletcher, volg ik ook al jaren op Youtube en ze is gewoon zo’n leuke en grappige vrouw! Ze heeft al een hele rits boeken achter haar naam staan en Always With Love is er één die ik zeker wil lezen! Het is het vervolg op Billy & Me, die je al op mijn wishlist van dit voorjaar kon zien. Het is dus de hoogste tijd voor deel 2 van dit leuke verhaal!
 
 
Zomer boeken wishlist D
See Me – Nicholas Sparks
Denk je aan romantische tearjerkers, dan is het vast een verhaal van Nicholas Sparks. Hij is het brein achter geniale boeken en films zoals The Notebook, Dear John en Safe Haven. Hij snapt hoe het werkt en iedere film die ik van hem kijk, ontroert me. Maar gek genoeg had ik nooit nooit een boek van deze schrijver gelezen. Omdat ik een verhaal wil lezen die ik nog niet ken, kies ik daarom voor See Me. Als het net zo goed is als zijn andere werken, dan belooft dat nog aardig wat traantjes. Vandaar dat dit boek ook op mijn zomer boeken wishlist staat.

 
 

Welk boek wil jij deze zomer nog lezen?

 
 

Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Geef een reactie