Follow:
Fashion

Zomerse slippers

De zomer mag dan nog even op zich laten wachten, de voorbereiding is bij mij al lang van start gegaan!
Laatst kwam ik deze leuke slippers tegen bij HEMA dus die heb ik gekocht. In de hoop dat ze lekker liepen natuurlijk. 
Wil je mee weten? Klik dan op ‘Lees Verder’.

Deze slippers zijn verkrijgbaar bij HEMA voor €13,50. Normaal hecht ik niet zoveel waarde aan slippers omdat ik er toch geen hele dag op kan lopen en dus vaak eindig met goedkope exemplaren.
Tot deze aankoop.

Door de stoffen band en de leuke wit/blauwe kleur was ik meteen verkocht. Het lijkt een precieze knock-off van een Tommy Hilfiger slipper van zo’n drie jaar geleden. Nog steeds heb ik enorme spijt dat ik die toen niet heb gekocht, maar dit blijkt een goede oplossing.
Goed, de slipper. De onderkant van de zool is van rubber en het voetbed heeft een lederachtige laag. Ook het bruine stukje bij de teen is gemaakt van faux leer (kunstleer).
Ze zijn ontzettend comfortabel, iets wat ik niet had verwacht. De stoffen band is heel zacht aan je voeten en is lekker luchtig voor de zomer. De stof is dusdanig stevig dat ik niet verwacht dat het gaat uitrekken.


Ben jij ook gek op slippers en heb je alweer een nieuw paar gekocht voor de zomer? Laat het dan weten in een comment! 🙂

Previous Post Next Post

You may also like

4 Comments

 • Reply teddlicious

  Heb toevallig vorige week nieuwe slippers gekocht!

  14 mei 2012 at 20:42
  • Reply Geanne Schutter

   *Late reactie, sorry*
   Wat voor slippers heb je gekocht?

   22 mei 2012 at 11:30
 • Reply Janitha

  Ik hou echt van slippers maar zweer echt bij mijn brickenstocks. Heerlijk voor op werk maar ook leuk voor gewoon onder een zomersjurkje. Vind vooral de stevigheid en kwaliteit erg goed. Ik had al mat zwarte en heb aantal week terug zilveren erbij gekocht aanbieding bij de kruidvat.

  14 mei 2012 at 21:12
 • Reply nitje

  Ik had hetzelfde gekocht bij de kruitvat. Sinds ben ik als een bezeten op zoek naar meer. Dank je voor de tip… Naar de HEMA dus

  1 maart 2015 at 15:01
 • Geef een reactie